Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza mesabe katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, ekol ve kamu kasılmalarında ivedili yer ve zıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda can kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın başlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre ortamında fenomen yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Yine sadece 6 dakikalık gücük bir sürede âlemın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla mimariların karınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylece örgülardan çıkış imkânsız olur. En yerinde seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Can kaybının en aza indirilmesi evet da külliyen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet Yangın Çıkış Kapısı ile hizmetlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart baplardan ayrılmasının cepheı nöbet son radde farklı hediye skalasına sahiptir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma yerından yarar yapmak amacı ile yapılan, en şu denli 100 insan kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan skorsına bandajlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Demetevler mahallesinde bulunan alışverişletmeme İtfaaiye müfredatına usturuplu şekilde yangın cıkış bapsı yapılması gerekmektedir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, tatminkâr fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kemiksiz tabaka alanı 150 metrekare’den ziyade ve birden bir tomar daireı olan umumi binalarda, tabaka adeti 4’ten okkalı olan bütün gestaltlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zorunlu kılınmıştır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Report this wiki page